TELEKOM BANKING

CREDIT NOU SAU REFINANȚARE,
ORICÂND. CHIAR ȘI ÎN WEEKEND.

În plus, ai acces instant la credit, servicii și tranzacții online gratuite.

De câți bani ai nevoie?

0
0

Pe ce perioadă?

0
0

Ce dobândă vrei?

Îți virezi venitul la noi?

Valoare împrumutată: 0 lei
Rată lunară: 0 lei
: %
DAE: 0%
Comision de analiză: 0 lei
Valoarea totală de plată: 0 lei
Solicită credit

Lasă-ne datele tale și te vom contacta în cel mai scurt timp

*toate câmpurile sunt obligatorii

Trimite datele

Mulțumim că ai ales oferta Telekom Banking.

Datele tale au fost trimise cu succes. Te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Solicită credit

Fie că te-ai hotărât să îți explorezi pasiunile sau vrei să renovezi, poți obține un credit de până la 150.000 de lei pe o perioadă de până la 5 ani.

Primești și dobândă atractivă dacă îți virezi salariul în contul Telekom Banking - dobândă variabilă începând de la 7,09% sau dobândă fixă începând de la 7,9%.

Ți-am spus cât de simplu e totul? Semnezi documentele, chiar și în weekend, și primești creditul pe loc, cu un singur drum la bancă*.

*dacă veniturile tale pot fi verificate în baza de date ANAF și nu este necesar să aduci documente suplimentare.

Ți-am spus cât de simplu e totul? Semnezi documentele, chiar și în weekend, și primești creditul pe loc, cu un singur drum la bancă*.

Apoi, îți administrezi creditul simplu și rapid prin Contact Center 24/7.

Solicită credit

Ai și extra-beneficii

 • Card de debit instant
  și retrageri gratuite
  de la orice ATM din lume
 • Acces gratuit la Internet și
  Mobile Banking
 • Transferuri online
  în lei gratuite
 • Acces online la cele mai
  bune cursuri valutare din piața bancară
 • Card de debit instant
  și retrageri gratuite
  de la orice ATM din lume
 • Acces gratuit la Internet și
  Mobile Banking
 • Transferuri online
  în lei gratuite
 • Acces online la cele mai
  bune cursuri valutare din piața bancară
Informaţiile prezentate în calculator sunt orientative şi nu reprezintă o ofertă fermă din partea Băncii. Pe baza informaţiilor furnizate şi a verificărilor realizate, îţi vom putea prezenta oferta completă şi decizia de aprobare a creditului solicitat.

Valoarea DAE a fost calculată pentru suma și durata dorite și include comisionul de analiză și taxa de înscriere la Arhiva Electronică (87,6 lei). Pentru acordarea creditului este necesară deschiderea unui cont curent la Alior Bank prin care se va putea folosi creditul. Pentru calculul DAE s-a considerat oferta de comision 0 lei pentru administrarea contului curent pentru clienții activi, aplicabilă în cazul încasării de minimum 650 lei lunar în cont.

Rata dobânzii diferă în funcție de profilul sociodemografic, suma creditului, valoarea indicelui IRCC, precum și în funcție de opțiunea de virare integrală a venitului, și variază între 7,09% și 12,19%.

Exemple reprezentative de calcul:

Credit cu dobândă variabilă
Pentru un credit de nevoi personale de 80.000 lei acordat pe o perioada de 5 ani cu virare venit, la o rata anuala a dobanzii variabile de 7,09 % (formata din marja fixa pe toata durata contractului 5,92% + IRCC 1.17% valabil in perioada Ianuarie – Martie 2022), rata lunara a creditului este 1.587 lei, valoarea totala platibilă 95.637 lei si DAE 7,54%. Comisionul de analiza dosar este 300 lei, taxele aferente serviciilor pentru Arhiva Electronica de Garanții Mobiliare (inregistrare 87,6 lei, stingere 43,8 Lei), comision de administrare cont curent (3 lei/luna).

Credit cu dobândă fixă
Pentru un credit de nevoi personale de 70.000 lei acordat pe o perioada de 5 ani cu virare venit, la o rata anuala a dobanzii fixa pe toata durata contractului de 7,9%, rata lunara a creditului este 1.416 lei, valoarea totala platibila 85.527 lei si DAE 8,54%. Comisionul de analiza dosar este 300 lei, taxele aferente serviciilor pentru Arhiva Electronica de Garantii Mobiliare (inregistrare 87,6 lei, stingere 43,8 Lei), compensatie pentru rambursare anticipata: 0,5% sau 1% daca perioada de timp ramasa din credit este mai mica, respectiv mai mare de 1 an, comision de administrare cont curent (3 lei/luna).

Acest site folosește cookies. Prin continuarea navigării pe acest site, vă exprimați acordul pentru salvarea sau folosirea acestora conform setărilor browser-ului. Citește mai multe informații aici
Acceptă